В Inform Napalm викрили італійських найманців, що воюють в окупованому Донбасі

Журналісти видання Foreign Fighter Italiani (Італія) в соцмережах викрили групу італійців, які воюють за незаконнні формування в зоні АТО в Донбасі.

Фото: www.volynpost.com

Патріоти України пропонують ознайомитись своїм читачам з перекладом статті, яку опублікували на офіційному сайті міжнародної волонтерської організації Inform Napalm.

Зокрема, в тексті статті йдеться про те, що в Італії досить сильна російська пропаганда. За словами волонтерів, кремлівських найманців, які воюють проти української армії в Донбасі, там вважають «героями».

Наприклад, один з таких найманців, на ім'я Andrea Palmeri, називає себе фашистом, бойовик судимий і ховається від співробітників правоохоронних органів. З кінця 2014 найманець бере участь в бойових діях в складі «ДНР». В інтерв'ю «фашист» акцентує, що він відчуває себе серед бойовиків в Донбасі прекрасно, - «прямо як в оточенні "справжніх фашистів".

Інший злочинець, Massimiliano Cavalleri, також дотримується неофашистських поглядів. Массіміліано воює в «ЛНР», але помічений був в захопленому окупантами Донецьку. В інтерв'ю він повідомив про те, що «воював» за Донецький аеропорт.

Є в тексті інформація і про Gabriele Carugati, це найманець з позивним «Архангел». Він - одним з перших італійців, який разом з Массіміліано Каваллері приїхав до Донбасу в 2014-му.

Наступний, про кого розповіли волонтери - Cataldo Antonio. Цей бойовик також воював на Сході України і після того, як закінчився термін його «контракту», зловмисника вивезли через Російську Федерацію до Гельсінкі. Відзначається, що звідти найманець міг бути направлений в зону бойових дій в Сирію.

Ще один бойовик - Vittorio Nicola Rangeloni. Він вважає себе «журналістом» так званої «ЛНР». Бойовик неодноразово фотографувався зі зброєю і з бойовим ножем, який йому подарував ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко.

Відзначається, що журналісти оприлюднили список тільки тих італійських бойовиків, які повідомляють про свою участь в конфлікті на Сході України на своїх сторінках в соціальних мережах.

Разом з тим, бойовиків з Італії в Донбасі насправді може бути набагато більше. Журналісти, зокрема, повідомили, що вони мають у своєму розпорядженні дані, які підтверджують, що приблизно 40 італійців воюють на боці окупантів на Сході України.

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...