В Італії дівчинка-веган вбила батьків, рятуючи пасхальне ягня

Трагедія, замішана на боротьбі за права тварин і релігійному психозі, розігралася на Великдень в італійському Трієсті - заради "місця в Царстві Небесному" дівчинка пішла на вбивство.

Життя ягняти виявилося дорожчим за  життя батьків. Фото: lgiornaleitaliano.it.

Жахливий випадок стався в містечку Сан-Дарліго, Італія, де дівчинка вбила батьків, які хотіли з'їсти пасхальне ягня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Подружжя Беппе з італійського Трієста явно не зовсім розуміло, наскільки їх неповнолітня дочка захоплена ідеями веганізму (повної відмови від продуктів тваринного походження з міркувань гуманного ставлення до тварин), що хитромудро змішалися в голові підлітка з "християнськими" думками про захист невинних.

Коли батько сімейства відправився в сарай, щоб заколоти ягня, його дочка пішла за ним. Вона вдарила батька сокирою в голову і, залишивши знаряддя вбивства стирчати в тілі жертви, пішла назад в будинок.

На кухні вона напала на власну матір і завдала жінці 12 ножових поранень, в результаті яких та померла. Крики жінка почули сусіди, які і викликали поліцію.

Психологу дівчинка розповіла, що хотіла врятувати безневинне життя і тим самим забезпечити собі "місце в Царстві Небесному".

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...