"В книгах про "республики" ничего нет": В Алчевську зірвали прапор "ЛНР" з бібліотеки (фотофакт)

Директор закладу заявила, нібито через невідомих бібліотеці було завдано збитків на суму 720 рублів.
У окупованому Алчевську. Фото: соцмережі.

Вчора в окупованому Алчевську Луганської області невідомі зірвали прапор «ЛНР» з фасаду будівлі центральної бібліотеки. Про це повідомили в паблік «Свердловськ - ти повинен це знати» в соцмережі, передають Патріоти України.

Так, в повідомленні пабліку йдеться: "1 октября директор центральной библиотеки г. Алчевска Любовь Павличенко сообщила в полицию, что неизвестные сорвали с фасада здания библиотеки флага "ЛНР".
Со слов директора сумма ущерба составляет 720 рублей РФ. Ну, эта акция явно дело рук какого-то любителя почитать с ясными, не засранными мозгами. Эрудированные люди поступили совершенно верно, в книгах нигде не написано про "ЛНР".


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...