В Китаї встановили новий рекорд з найбільшого сімейного фото

500 нащадків династії Рен зібралися, щоб зробити фото на пам'ять і увійти в історію.

Представники одного роду побили рекорд найбільшого сімейного фото. Фото: lux.fm.

Не секрет, що китайці - народ плодовитий. Тому не дивно, що аж 500 нащадків династії Рен наважились побити рекорд світового рівня - зробити найбільше в світі сімейне фото, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Що їм, власне, і вдалося! 500 родичів-китайців з 25 по 31 покоління зібралися у місті Шеньчжоу в день місцевого Дня весни.

Звичайно, для того, щоб "влізти" в кадр, треба добре постаратись! Не здивуємось, якщо для цього декому з них довелось кілька місяців худнути.

В цілому ж, для того, щоб півтисячі родичів зайняли свої позиції знадобилось близько півгодини.

А режисер, який керував процесом постановки кадру зізнався: "Більше, ніж можливість сфотографувати 500 родичів одночасно, нас приголомшило те, що приблизно 1000 людей цього роду живуть у різних куточках країни".

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...