"В любой момент может начаться обострение": Кабакаєв розповів про ситуацію у зоні АТО

За словами Кабакаєва, і сили АТО, і терористи готуються до вірогідного загострення у зоні бойових дій

Фото: mistovechirne.in.ua

Координатор у "Стоп Террор" Семен Кабакаєв впевнений, що загострення у зоні АТО, де ворог не виконує умови перемир'я (об'вленого ним самим), може розпочатися будь-якої миті. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"За прошлые сутки у нас есть потери. Один боец погиб, 6 ранено.
Интенсивность обстрелов каждый день увеличивается, говорить о том, что идет деэскалация нельзя. Противник не только проводит учения, сейчас на передовых позициях идут ротации боевиков и кадровых военных из России. Пополнении запасов материально-технических средств и боеприпасов идет каждый день. Противник готовится и в любой момент может начаться обострение.
Мы тоже готовимся, проводим учения и усовершенствуем умения. Но на то, что может "выкинуть" Россия, мы повлиять не можем. Остается быть готовым к любым вариантам.
"Хочешь Мира, готовься к войне", - пише Кабакаєв.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...