У мережі посміялися над "ядерними" хвастощами Дмитра Рогозіна

Віце-прем'єр Російської Федерації Дмитро Рогозін заявив, що нові міжконтинентальні балістичні ракети, які розробляються в Росії, можуть подолати будь-яку протиракетну оборону США.

Д.Рогозін демонструє досягнення В.Путіну. Фото: Фейсбук.

У мережі з'явився новий коментар, присвячений словам віце-прем'єра Росії Дмитра Рогозіна, який заявив, що нові російські ракети можуть подолати будь-яку протиракетну оборону США. Над росіянином посміявся народний депутат України Віталій Чепинога, пишуть Патріоти України.

"Дмитро Рогозін: "Росія розробляє нові ракети, які подолають ПРО США"... Бл*ть, у вас недавно здох бабак, який повинен прогнозувати весну... Ви тільки подумайте: у вас здох навіть бабак! І він мертвий тепер у вас... Які ракети на *уй?" - написав він.

Нагадаємо, бабак, що традиційно пророкує погоду на весну в Санкт-Петербурзі, помер напередодні свого іменного свята 2 лютого.

Також політ інженерної думки Дмитра Рогозіна прокоментував і професор Університету Ілії в Грузії Oleg-Sandro Panfilov:

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...