"В місто приходить весна. Зі сміттям": "Креатив" російських чиновників висміяли в мережі

Влада Новосибірська замість прибирання бруду з тротуарів розвісила у місті яскраві плакати.

Скріншот

Користувачі соціальних мереж висміяли "креативне" рішення проблем владою російського міста Новосибірськ, повідомляють Патріоти України.

Приводом для жартів став позитивний "весняний" білборд, встановлений на тлі бруду і брил льоду на тротуарах. "Цікаве і креативне рішення муніципальної влади Новосибірська: замість прибирання бруду, льоду і снігу з тротуарів та доріг - позитивні і яскраві плакати. Ну, тепер точно настрій у городян буде весняним!" - написав автор фото.

"Глянув на картинку і відразу зрозумів, що це Новосибірськ, не читаючи текст. Ось як так? Атмосфера Новосіба прям вся на фото", - написав один із мешканців цього міста. Один з користувачів, що "впізнав своє рідне місто", зазначив, що "за 5 років у ньому нічого не змінилося".

"Бігати по місту, ухиляючись від летять снігу з дахів, від глибоких ям, що приховують під собою підступні калюжі, й утримувати рівновагу на доріжках, покритих льодом, - в цьому вся російська весна", - підкреслив ще один юзер.


"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...