В очах розкаяння нема: У Львові впіймали одного з шкуродерів, котрі скинули кота з дев'ятого поверху (відео)

Малолітній негідник каже на камеру, що шкодує та вибачається... Люди не вірять і вимагають покарати зі всією суворістю закону.

Андріана Байло пригріла нещасну кішку після інцидентуУ мережі показали малолітнього шкуродера, який разом з другом скинув кота з 9-поверху, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Київ Оперативний".

"Я, Тодарюк Богдан. Ми з другом скинули кота. Мені дуже прикро і соромно за цей вчинок. Я хочу в першу чергу перед усіма вибачиться. Я дійсно каюсь за свій вчинок", - каже малолітній цинік.

Під відео з'явилася хвиля розлючених коментарів.

"Стаття 299 (жорстоке поводження з тваринами), які нахрен вибачення, нехай відповідає за свої вчинки", "Це ж хворі люди по ідеї, без жартів. Я старша за нього на кілька років, а відео мені страшно відкривати і відкривати не буду, тому що спати потім не зможу, а як він жити може після такого? Зазвичай у хворих людей немає таких почуттів, які б зупиняли їх в такі моменти...", "Вибачте за жорстокість, треба йому зуби вибити а потім вибачитися. Не можна здійснювати жорстокі вчинки а потім за них вибачатися, він не маленький знав що робить! він зробив вибір", "Шкодую що дивився то відео, дуже зачепили перелякані і розгублені очі бідолахи кудлатого - а цей глунь дуже шкодує... треба ж, хоч би ніс йому зламали...", - пишуть коментатори.

Жінка, яка побачила, що відбувається і підібрала кішку, повідомила, що з твариною все добре і написала заяву в поліцію.

"Кішечку. яку кидали шкуродери у Львові з висоти 9 поверху знайшла Андріна Байло і вже написала заяву! Спасибі велике за порятунок і оперативність!", - повідомляють волонтери.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...