В Одесі над п'яницею, який викрав авто і збив дівчину, кікбоксер намагався вчинити самосуд

Водій, дуже п'яний, нісся на великій швидкості і на повороті збив 26-річну мешканку – вона йшла назустріч з молоком.

ДТП в Одесі. Фото: "Сегодня"

У суботу вранці п'яний автовикрадач збив дівчину в Одесі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Сегодня".

Як розповіли очевидці, чоловік напідпитку намагався викрасти стареньку "Мазду" у дворі на проспекті Добровольського, 147/1. Так як машина завелася не відразу, її господар встиг вибігти на вулицю і погнався за викрадачем. Злочинець в цей час так натиснув на газ, що, вилітаючи з двору, збив дівчину.

Спікер патрульної поліції Алла Марченко повідомила, що після наїзду постраждалу забрала швидка допомога. А в головному управлінні Нацполіції в Одеській області додали, що за фактом ДТП оформили протокол за їзду в нетверезому стані.

"Водій був без прав і без страхового поліса. За фактом до Єдиного реєстру внесли відомості за статтею про незаконне заволодіння транспортним засобом. Водія затримали, зараз тривають слідчі заходи, а він знаходиться у відділенні", – розповіла нам речник відомства Анна Пенчева.

Поліцейські, які приїхали до місця, буквально врятували винуватця аварії від суду Лінча. "Я прокинувся від вереску коліс і криків натовпу у дворі – висипало осіб 30. П'яна тварина, яка ледве стояла на ногах, розкрила і викрила машину. Господар погнався за ним, підключилися і сусідські хлопці. Один з них – досить серйозний спортсмен, здається, кікбоксер, встиг викрадачеві обличчя начистити на емоціях. І розповів, що він живе в сусідньому дворі і його колись нібито підозрювали в згвалтуванні. І, як місцевого алкоголіка, його всі тут знають", – розповів житель будинку Юрій Чистов.

За його словами, гальмівний шлях показав, що викрадач, можливо, намагався уникнути наїзду – різко вивернувши кермо, він вилетів лівим колесом на тротуар через бордюр. "Потім намагався втекти з місця, але застряг, а тут і приспіли господар машини і спортсмен з сусіднього під'їзду з криками і витягли його з авто", – продовжує Юрій.

Постраждалій дівчині – 26 років. За даними силовиків, до лікарні вона потрапила з легкими тілесними ушкодженнями, сусіди ж кажуть, у постраждалої вся голова була в крові – дівчина буквально розбила лобове скло в машині.

"Водій, п'яний в дупель, нісся на великій швидкості і на повороті збив дівчину – вона йшла назустріч з молоком. Коли я йшла повз, водій вже лежав на тротуарі поруч з машиною, а дівчину забрала швидка, було багато крові", – говорить сусідка Неоніла Лянная.

І вона, і місцевий двірник, і інша сусідка постраждалої, Тетяна Калиновська, запевняють, що у постраждалої є двоє дітей, хоча особисто знайомі з жертвою п'яного викрадача сусідки не були. "Вона, напевно, не з нашого будинку, може, просто проходила через двір, повертаючись з ринку", – припускають сусіди.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...