В Одесі продавчиня та охорона магазину вчинили самосуд над дітьми

Дорослі тьотя і дядя вирішили вибити з малих гроші за пошкоджений кулер з водою, застосовуючи моральний тиск. Поліцію ніхто не викликав. У кожному разі охоронці порушили закон. Небажаного свідка теж намагалися залякати.

Колаж РБК-Україна

В Одесі в одному з магазинів охоронці зачинили дітей, намагаючись домогтися від них відшкодування збитків за поламаний кулер з водою. Про інцидент розповів Данило Удилов на сторінці Facebook, зазначають Патріоти України.

Активіст уточнив, що це сталося 1 квітня ввечері, після закриття магазину мережі секонд-хендів "Euro Style" на Люстдорфській дорозі, 162. "Магазин вже закривався, йду до виходу, в торговому залі спостерігаю наступну картину: на лавці для примірки взуття сидять троє дітей близько 9-11 років, над ними стоїть дівчина співробітник магазину і за щось їх вичитує. Одна дитина б'ється в істериці, голосно плаче, що він хоче до мами, просить, щоб його відпустили додому", - пише Удилов.

Чоловік зазначив, що, судячи зі слідами побоїв на обличчях і старого одягу, діти з неблагополучних сімей. "Підходжу до співробітниці, цікавлюся, що сталося, дівчина змальовує ситуацію: хлопці бавилися біля кулера і зламали деталь, яка тримає стаканчики, співробітниця намагалася зв'язатися з батьками для компенсації поломки, діти стверджують, що у них немає телефону. Одна дитина до цього моменту вже знаходиться в істериці і благає, щоб їх відпустили", - розповів очевидець. Коли магазин закрився, малі залишилися всередині замкненими. Поки діти плакали, адміністратор та охоронець кричали на них. Незабаром дітей все-таки відпустили.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...