В Одесі провчили чоловіка, який забирав тварин у волонтерів і по-звірячому їх вбивав на очах дитини (фото)

Кілька кішок були викинуті з вікна.

Фото: 048.ua

В Одесі побили місцевого жителя Максима Ливина, який вбивав тварин в присутності п'ятирічної дитини. Про це пише 048.ua з посиланням на журналіста Дмитра Бакаєва, повідомляють Патріоти України.

Чоловік знаходив тварин через оголошення волонтерів і обіцяв доглядати за кошенятами. Однак пізніше стало відомо, що тварин вбивають. Кілька кішок були викинуті з вікна. При цьому вбивства здійснювалися на очах дитини.

За словами волонтерів, поліція нічого не робить щодо шкуродера. "Ніхто не робить нічого щодо нього. Вони завели кримінальну справу не за потерпілим тваринам, яких у нас двоє, які вижили, їх побили, є висновок, завели по зниклим кошенятам. Заздалегідь вони прирікали цю справу на провал, тому що по зниклим тваринам не ведеться ніяке слідство", - повідомила волонтер Тетяна Синіцина-Пітельгузова. Щоб звернути увагу на проблему, в Одесі планують провести мітинг "Одеса без шкуродерів".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...