В Одесі від вибуху загинув відомий АТОшник і активіст: Спливли моторошні подробиці (фото)

В Одесі в понеділок вранці, 25 лютого, виявили тіло чоловіка біля воріт Селекційно-генетичного інституту на Овідіопольській дорозі. Загиблим виявився відомий у місті учасник АТО і активіст Сергій "Барс", пише глава Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Як з'ясувалося, чоловік зберігав у себе вдома цілий арсенал небезпечних іграшок, серед яких ручні гранати різних типів, запали і боєприпаси до вогнепальної зброї.

"Позавчора ввечері, посварившись з мамою, яка хворіє, він відправився до селекційного інституту, де приблизно о 23:00 стався вибух. Вибух не був потужним, сусіди і очевидці вирішили, що це вибухнула петарда, а вже вранці виявили тіло", - розповів він.

За попередніми даними, вибухнула РГД-5 в правій руці, кільце чоловік тримав в лівій. "Виникає питання: як колишній АТОшнік, який повинен розумітися на зброї, допустив вибух гранати в руках? Попередню відповідь на це питання можливо додає той факт, що серед знайдених поліцейськими запалів виявлений один з "підрізаною" запобіжною чекою, при застосуванні такого запалу, чека не працює, тому ймовірно в руках у загиблого виявилася саме така граната, що і призвело до трагедії", - повідомив правоохоронець.

Знайомі і друзі схиляються, що Сергій наклав на себе руки. На це вказує і його недавній пост.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...