В Одесі влаштували стрілянину по могилах (фото)

Зловмисники не тільки розважалися стріляниною, але й крали живі квіти з могил.

Громадяни розважалися стріляниною по могилах. Фото: прес-служба нацполіції.

У вівторок, 12 березня, прогриміли постріли на Західному кладовищі в Одесі. Прибувши на місце, патрульні виявили автомобіль ВАЗ, в якому знаходилося шість громадян: три жінки і троє чоловіків. Всіх відразу затримали, передають Патріоти України.
«Хтось повідомив в поліцію, що саме ці люди розважалися на кладовищі, стріляючи з пістолета по могилах», - зазначили в управлінні патрульної поліції. Під час огляду автомобіля ВАЗ в багажному відділенні інспектори знайшли живі квіти, вкрадені з могил. Також у одного із затриманих виявлено пістолет.

На місце викликали слідчо-оперативну групу для подальшого встановлення обставин справи. Зброю вилучили та направили на експертне дослідження. З'ясовується причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів.


Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...