В Одесі залили фарбою назви російських міст на Алеї Слави

Акцію провели націоналісти.

Фото: ФБ

Активісти націоналістичної організації С14 зафарбували фарбою назви російських міст-героїв часів Другої світової війни на Алеї Слави в Одесі і написали на їх місці назви українських міст Донбасу, повідомляють Патріоти України.

Згідно з повідомленням організації в Facebook, зміни торкнулися міста Москва, Мурманськ, Новоросійськ, Волгоград і Тула. Замість них з'явилися написи Іловайськ, Дебальцеве, Краматорськ, Маріуполь, ДАП (Донецький аеропорт). Активісти пояснили, що ці написи мають набагато більше значення для України.

"С14 не заперечує героїчність подвигу деяких воїнів, які брали участь у відчайдушних боях Другої світової війни. Але зараз написам російських міст-окупантів не місце на нашій землі", - повідомили націоналісти. Алея Слави - меморіальний комплекс в пам'ять про полеглих у роки Другої світової війни. Розташований в парку імені Т.Шевченка в Одесі.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...