В окупованій Євпаторії нелюди до смерті забили білих лебедів (відео)

Характерно, що ніхто із відвідувачів велелюдного заповідника "Сасикський" не зупинив знущання на 5 лебедями.

В Євпаторії шкуродери на смерть забили палицями білих лебедів. Скріншот.

В окупованій Євпаторії невідомі жорстоко вбили п'ять лебедів, що мешкали на території арт-об'єкту "Лебединий острів". Про цей жахливий випадок йдеться у відеосюжеті, опублікованому на YouTube-каналі "Моя Євпаторія", передають Патріоти України.

Відзначається, що коли волонтери виявили трупи птахів, один лебідь був ще живий.

"Він був понівечений. Ветеринари виявили у лебедя колоту рану від шиї до грудини, рвану рану правого крила, також у нього була відбита верхня частина дзьоба. Характер травм вказує на те, що над птахами жорстоко знущалися, забивали палицями", - розповіла волонтер Олександра Латишева.

Ветеринари протягом доби боролися за життя лебедя, але врятувати його не вдалося.

У сюжеті також говориться, що у "Лебединого острівця", який є особливо охоронюваною природною територією і має офіційну назву - заповідник "Сасикський", зазвичай велелюдно. Однак свідків цього злочину не знайшлося - ні торговці, ні відвідувачі місця проживання птахів нічого розповісти про страшну загибель лебедів не змогли.

У відділення окупаційної поліції Євпаторії заяв про знущання над птахами також не надходило.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...