В окупованому Криму розгорілася масштабна пожежа в заповіднику поблизу Ялти (відео)

Пожежна техніка не може під'їхати близько до місця події, і рятувальники гасять вогонь за допомогою ранцевих вогнегасників та підручних засобів.

Пожежа в кримському заповіднику. Фото: соцмережі.

В окупованому Росією Криму загорілися заповідні ліси в урочищі Уч-Кош біля Ялти. Про це на сторінках соцмереж повідомляють жителі півострова, передають Патріоти України.

Пожежа спалахнула після обіду 11 серпня. За останніми даними, в ліквідації загоряння задіяні 16 одиниць техніки і 73 людини особового складу, від окупаційного ГУ МНС - 45 чоловік та 5 одиниць техніки. Станом на 19:10 пожежники повідомляли про пожежу на 1,5 гектарах.

За даними блогера RoksolanaToday & Крим, місцеві жителі організовують підвезення води пожежним. Також повідомляється, що пожежна техніка не може під'їхати близько до місця події, і рятувальники гасять вогонь за допомогою ранцевих вогнегасників та підручних засобів.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...