В ОРДО збираються штрафувати за "релігійні порушення"

«Під роздачу» у бойовиків потрапили Свідки Єгови та буддисти.

Захарченко вигадав чергове "покращення". Ілюстрація: соцмережі.

Ватажки псевдореспубліки «ДНР» мають намір ввести адміністративну та кримінальну відповідальність за «порушення» місцевого «законодавства» в області релігії. Про це повідомляється на сайті так званої народної ради «ДНР», передають Патріоти України.

«Внесение в действующий закон норм, определяющих административную и уголовную ответственность за нарушение законодательства в сфере религии, будет способствовать предупреждению и профилактике злоупотреблений в области общественных отношений», – заявив голова профільного комітету при угрупованню Олександр Мальков. За результатами обговорення, «депутати» вирішили доопрацювати нову норму для подальшої реєстрації з попереднім проведенням на круглому столі.

До слова, раніше ватажок «республіки» Олександр Захарченко заявляв про курс «ДНР» на боротьбу з сектами, до яких він, в тому числі, відніс і буддизм. Крім того, «під роздачу» у бойовиків потрапили також Свідки Єгови. «Я православный, хожу в церковь, для себя считаю, что единственная церковь для человека, который верит в Бога, – это Московский патриархат... Признаю 4 основные конфессии – это православие, это римо-католицизм, это мусульманство, и это иудаизм», – заявив Захарченко.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...