​В ринзі обіцяє бути цікаво: "Эта шкварка вообще попутала", - Ломаченко відреагував на погрози задиркуватого суперника

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко почав підготовку до титульного бою проти кубинця Гільєрмо Рігондо. Латиноамериканець дуже багато говорить і виявляє дуже мало поваги.

Як повідомив українець каналу Lomachenko Fights в Youtube, нашого спортсмена дивує зухвалість майбутнього суперника, який завжди дуже самовпевнено патякає, зазначають Патріоти України.

"Ригондо очень маленький ростом, но рассказывает ребятам, которые вдвое больше него, что он уважает тех, кто его не боится. Эта шкварка вообще попутала. Ничего, 9 декабря он поймет, что для того, чтобы выше лезть, одного только характера мало", - сказав Ломаченко.

Також українець зробив припущення, що Рігондо в поєдинку проти нього вибере захисну тактику і буде весь бій бігати від нього по рингу.

"Я вот сейчас думаю. Он базарит-базарит, а сам потом наденет желтую майку лидера, как у велосипедистов, застегнет ее, сядет на велосипед и будет на ринге заниматься 45 минут "Париж-Дакаром". Говорят, у него самая мощная челюсть? 9 декабря мы это проверим. Кусаться не собираюсь, я бить туда собираюсь", - додав українець.

Нагадаємо, бій Василя Ломаченка проти Гільєрмо Рігондо відбудеться 9 грудня в Нью-Йорку. Українець заявив, що проведе цей бій, оскільки фанати дуже хочуть його побачити.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...