"В этом аду нет ни жизни, ни будущего": Житель Луганська про життя в окупованому місті

Населений пункт фактично приречений на вимирання.

Ілюстрація: photo-archive-ua.ru"Апокалиптические картины во сне самые яркие, внуштельные и запоминающиеся. Серый Луганск, налитая туча, предвещающая грозу. Она наползает с крыш многоэтажек. Но вместо молнии брызги пламени. Одна, потом вторая вспышка и наконец все небо в огне, который льется не иссякая на землю, на дома, на людей", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Валентин Торба, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"И вот уже и мой дом наполовину разрушен. Танки беспомощны и стреляют лишь для того, чтоб прорубить бреши в завалах. Город превратился за считанные минуты в груды бетона с хаотично разбросаными лабиринтами ходов из узких, зыбких нор.

Проснулся и получил от знакомой фотку из Луганска, на которой в триколор светится городская телевышка. Она аполитична и пишет о том, что сегодня будет концерт в честь рождения "ЛНР". И отдельно добавляет: надо отсюда уезжать. - Куда? - Все равно куда. В этом аду нет ни жизни, ни будущего".

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...