В Україні затримують виплату пенсій: Названо причину

В "Укрпошті" заявили, що затримки виплат пенсій пов'язані з тимчасовими технічними проблемами з боку Пенсійного фонду, повідомляють Патріоти України.

Представники "Укрпошти" також зазначили, що працюють у штатному режимі, про що свідчить інформація, опублікована на сайті компанії-оператора поштового зв'язку.

"Інформуємо, що виплата за період з 4 по 20 липня здійснюється в повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Крім того, в "Укрпошті" зазначили, що своєчасно повідомлять клієнтам про відновлення фінансування і зміни у графіку пенсійних виплат у період з 18 по 24 липня.

Нагадаємо, що затримки з виплатою пенсій для українців почалися більше тижня тому. У той же час представники Пенсійного фонду акцентують увагу на тому, що в середині липня вже понад 50% пенсіонерів отримали виплати.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...