В Україну йде новий антициклон: Синоптики розповіли, що буде з погодою

Сонце дозволить прогріти повітря до 4-9 градусів тепла.

Ілюстрація: pixabay.com

"Почну прогноз погоди із почуття заздрості до тих, хто, молодець, вибрався сьогодні на вулиці і має можливість торкатися носом оцих пречудових +5+9 градусів, мружитися від сонця і нюхати прекрасне вегето-судинне березневе повітря", - пише на своїй сторінці в Фейсбук синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Бо я зайнялася ревізією гардеробу і про це колись знімуть фільм жахів чи фентезі. Я щороку не розумію, як оце все, що зараз зайняло спальню аж до стелі, розійшлося практично усією квартирою аж до вхідних дверей, може вміщуватися на полицях і вішаках гардеробної однієї кімнати?..

Але повертаємося до погоди. Тим паче, що про неї нарешті можна говорити мило і радісно. Понеділок буде в більшості областей України завдяки антициклону на ім’я Йост сонячним, із сухим повітрям. Сонце дозволить прогріти повітря вже до оптимістичних 4-9 градусів тепла. А де більше припече, то й вище. Найближча ніч ще може підморожувати, тому вранці на роботу йдіть обережніше, ще слизько.

Про обережність. Лід на річках та ставках стає тоншим і тоншим, тому рибалкам краще вже триматися на березі. Понеділок отримає і трохи опадів. Це вже буде дощ. Циклон з півдня Європи на ім’я Карола підсуне ближче до нас атмосферні фронти. І фронти принесуть дощі завтра на Одещину, Миколаївщину, Вінниччину і дотягнуть до Кропивницького.

У Києві завтра буде без опадів, вночі трохи підмерзне, а вдень очікується +7+8 градусів! Ще не сильно роздягайтесь, бо тепло лише почало набирати оберти, але темні окуляри вже можна оселити у сумці. І візьміть ніж та виделку, починаємо їсти чудовий вітамін Д".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...