В Україну прийшов антициклон: Синоптики розповіли, що буде з погодою

У четвер, 5 липня, в Україні очікується незначне похолодання, дощі і хмарність. Про це на своїй сторінці в Facebook написала відома українська синоптик Наталія Діденко, повідомляють Патріоти України.

"В черговий раз дивуюся схожістю атмосферних процесів і людської поведінки. Як у благородстві, так і в капості. З Атлантики витягнувся своїми хвилями потужний масштабний поважний антициклон, - написала синоптик. - Лежи собі, світи сонцем, стримуй високий атмосферний тиск, туші вітер майже до штилю - словом, дотримуйся законів антициклону від Біскайської затоки через Апенніни до херсонськіх степів. Так ось же - ні".

Так, з'явився ще й циклон Елісон, який організував фронти, через що в Німеччині, Австрії, Франції та Швейцарії похолодає і пройдуть дощі. Антициклон знизить вплив циклону на території України, через що на більшій території країни буде тепло і сонячно, в районі 24-28 градусів.

"Ну, якщо трохи і покрапає, то на Заході України, і то, локально і трохи. А на Півночі трохи полякає збільшенням хмарності. Але це все. У Києві завтра, 5 липня, без опадів, 25-26 градусів", - зауважила Діденко.

Новий закон про мобілізацію: Що загрожує чоловікам, які не повідомлять ТЦК про зміну місця проживання

неділя, 28 квітень 2024, 7:59

Військовозобов'язаним українцям, які не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 тисяч гривень. Про це у коментарі OBOZ.UA розповів ...

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...