"В жизни так вкусно не обедал, клянусь!": Макаревич розповів про харчування в українському поїзді

Російський співак назвав страви, які йому сподобались, "простими та чесними" речами.

Андрій Макаревич. Фото: cultua.media.

Сьогодні, 2 червня, знаменитий російський виконавець Андрій Макаревич повідомив про свою поїздку в Дніпро. Дану заяву Макаревич оприлюднив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами російського виконавця, зараз він направляється в Дніпро на поїзді. "Поезд большой, но ресторана нет", - йдеться в повідомленні Макаревича в соцмережі. Також співак повідомляє, що при виникненні бажання поїсти він звертається до провідниці, яку називає "молодой очаровательной хулиганистой девкой". Та у відповідь називає страви, які можна замовити, після чого Макаревич просить "сделать выбор на собственный вкус".

"Получаю: макароны (рожки) пополам с тушеной капустой, помидор, две жареные куриные ноги, черный хлеб, И: бутылочку водки "Перепелка", 200 грамм", - поінформував Макаревич про свій обід. Після цього він додав: "В жизни так вкусно не обедал, клянусь! Обожаю простые честные вещи".


Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...