"Валите на *уй мудаки кацапские!": В окупованому Донецьку в прямому ефірі побили російського пропагандиста (відео)

В окупованому Донецьку під час прямого включення на російського журналіста напав невідомий у військовій формі, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що напад було скоєно на співробітника пропагандистського 1 каналу Семена Пегова. Про це у себе в соцмережі Twitter повідомив журналіст Василь Максимов.

“Весело. На Семена Пегова під час прямого включення з окупованого Донецька якийсь “військовослужбовець ДНР” накинувся”, – написав він.

“Це була провокація абсолютно неадекватної людини у військовій формі”, – прокоментував сам потерпілий пропагандист Пегов.

Відзначимо, що напад стався в момент прямого включення зі студії пропагандистської телепередачі “Час покаже”. Потерпілий Пегов повинен був розповісти про настрої населення окупованого Донецька після ліквідації Захарченка.

Незворотний процес? Експерт попередив про демографічну катастрофу в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 9:58

Однією з ключових проблем розвитку людського капіталу України є катастрофічна демографічна ситуація. Станом на 2024 рік індекс скорочення населення складає понад 1,0%. Тривала фаза повномасштабного вторгнення лише пришвидшує цей процес. Країна продовжу...

Є значні руйнування: У центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 9:48

Вранці 6 травня в центрі Чернігова стався вибух в приміщенні одного з банків, у результаті чого виникла пожежа та було пошкоджено будівлю, заявляє поліція Чернігівської області у Telegram, передають Патріоти України. . Дослівно: "Сьогодні близько 4-ї ...