"Вартість добового раціону громадянина Росії вища, ніж у їжачка в зоопарку, але нижча, ніж у віслюка": Російське ТБ зрівняло співгромадян з худобою (відео)

Ціннісна шкала відповідає політичному курсу держави та самосвідомістю щасливих підданих Путіна

Соцмережі розвеселила інформація, що з'явилася на РосТВ про те, що вартість добового раціону громадянина Росії, за офіційними даними, вище ніж у їжачка в московському зоопарку, але нижче ніж у віслюка. Відповідне відео опублікував Михайло Ходорковський на своїй сторінці в Twitter, зазначають Патріоти України.

Ведучий програми повідомив про те, що, відповідно до постанови Кабінету міністрів Росії, добова споживчий кошик громадянина становить 86 рублів, тоді як їжачка в московському зоопарку 84 рубля, а віслюка 87 рублів.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...