"Вася, давай весло": Мережу розвеселило кумедне відео про українські дороги

Жахливий стан дороги у Львівській області висміяли в ролику

Школярі пливуть додому зі школи. Фото: СоцмережіУ Львівській області учні однієї з шкіл знялися в веселому відео про жахливий стан сільської дороги, повідомляють Патріоти України. Відповідний ролик опублікував у своєму Facebook-акаунті священик УГКЦ Roman Hrom.

"Як школярі додому плавають... Дорога Лопушанка-Мшанець Старосамбірського району Львівської області стабільно знаходиться в жахливому стані. Це паралізує будь-яку комунікацію і спричинює вимирання регіону. Не допомагають жодні звернення і скарги. Максимум, на що спроможна районна влада, – це позасипати ями річковим шутром. На що, за їхніми словами, ідуть великі кошти. Цього вистачає до першого дощу, а далі наступає стабільність", - написав він.

За сюжетом відео "хлопці з рюкзаками" повертаються додому зі школи. Але раптово дітям шлях перегородила величезна калюжа на дорозі, яку вони змушені перепливати на великій автомобільній камері. Цю історію діти розповіли у веселій пісні.
У коментарях користувачі оцінили відео і підтвердили, що проблема з дорогами дійсно існує.


Опублікував: Інна Мартинчук

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...