​"Вата" як вона є: Мешканці "ДНР" скаржаться на "карателів", але масово "затарюються" в українських магазинах (відео)

Феномен цих людей не збагнути тим, хто не розуміє поняття «совок». До невеликого населеного пункту з українського боку фронту їдуть за сотні кілометрів мешканці «молодих республік», щоб зекономити.

Верхньоторецьке. Фото: Скріншот

Люблять їсти українське, отримувати по дві пенсії - в рублях і гривнях, та їздять на вільну українську територію, бо там усе дешевше та якісніше, зазначають Патріоти України. У селище Верхньоторецьке жителі окупованих територій їдуть, щоби підготуватися до Нового року посмачніше, але від цього любити Україну не почали. Себе називають "донецькою республікою" в складі України, йдеться в сюжеті ТСН.

Верхньоторецьке – ще донедавна село розділене навпіл між окупантами та українською армією. Тепер приналежність села місцеві визначають за прикметами: раз пропускають, значить, Україна. Із боку окупованих територій постійно рухаються люди з порожніми торбами – годинами дістаються до села, щоб зекономити.

У магазинах Верхньоторецького продавці задоволені, адже дефіциту клієнтів немає. Тим часом, домашніх тварин місцеві тримати досі не ризикують – бояться, що знову почнуться обстріли. На окуповані території продукти їдуть по розбитих дорогах на тачках різних конфігурацій. Трохи більше кілометра напівсірою зоною, через підірваний міст. А там чекають на автобус – або 8 гривень, або 16 російських рублів. На зупинці хвалять українське, але журналістам розповідають, що приїхали на звільнені території, аби купити донецьке.

У натовпі ж лунають розповіді про те, хто зруйнував Донбас, – батальйони бойовиків місцеві перемішують із добровольцями та "карателями". Але тепер вони говорять не просто про "Донецьку народну республіку" – вони вимагають, аби самопроголошене утворення було в складі України.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...