
У зимовий період, хочемо ми чи ні, але доводиться змінювати свій раціон. При цьому треба враховувати потреби нашого організму. Як правильно харчуватись взимку – про це далі. Про це пише видання cosmo.com.ua, повідомляють Патріоти України.
Свій зимовий ранок варто починати зі склянки теплої води з лимоном - це розігріє організм і покращить травлення.
Взимку ми зазвичай скорочуємо споживання свіжих фруктів. Цього допускати не можна. Завжди поповнюйте запаси фруктів. При цьому зберігайте їх не в холодильнику, а в мисці на кухонному столі, тоді ці фрукти буде приємніше їсти. І не хвилюйтесь. При кімнатній температурі вони за кілька днів не зіпсуються.
Перед кожним прийомом їжі бажано провести маленьку спортивну розминку – присідань чи стрибків буде достатньо. Це допоможе покращити травлення. У холодний зимовий період краще обмежити вживання молочних продуктів, особливо це стосується твердих сирів.
Перед святами українці можуть зіткнутися з подорожчанням м’ясних делікатесів на 8-12%, особливо в середньому та преміальному сегменті. Бюджетні ковбаси зростуть у ціні мінімально, але на популярних продуктах українці все одно втратять частину коштів че...
Згідно із пенсійним законодавством, громадяни мають право цього року вийти на пенсію за віком у 60 років, маючи щонайменше 32 роки страхового стажу. Тим, кому стажу на вистачає, будуть змущені працювати довше - до 63 та 65 років. У той же час пенсіонер...