Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
Кабінет міністрів вніс зміни до порядку взяття на військовий облік жінок із медичною або фармацевтичною освітою. Відтепер такі жінки автоматично зараховуватимуться на облік без їхньої особистої присутності, передають Патріоти України з посиланням на пр...
Кабінет міністрів запускає новий напрямок програми "Контракт 18–24", який стосується операторів дронів. Вони служитимуть у Збройних силах, Нацгвардії та Держприкордонслужбі, заявив міністр оборони Денис Шмигаль, передають Патріоти України. За його слов...