
Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
Власники електромобілів в Україні стикнулися з проблемою зареєструвати свої авто. Річ у тім, що у сервісних центрах не вистачає зелених державних номерних знаків, пише Auto Consulting, передають Патріоти України. У зв'язку з тим, що податкові пільги на...
З 14 грудня в Україні запрацював новий графік руху поїздів, який суттєво розширив можливості подорожей до країн Європейського союзу, передають Патріоти України з посиланням на офіційний Telegram-канал "Укрзалізниці". З набуттям чинності нового графіка...