Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
У Житомирській області обрали запобіжний захід чоловікові, який убив дружину та 9-річну доньку. Згодом він напав ще й на сусідку. Підозрюваний перебуватиме під вартою без права внесення застави. Про це йдеться у матеріалі кореспондентки ТСН Анни Махно,...
Підлітки із Запоріжжя записали відео, як сидять на даху гаража з, імовірно, травматичною зброєю та жартують, що відкриють вогонь по пенсіонерках поруч. За справу взялася поліція. Поліція Запорізької області повідомила, що правоохоронці 6 жовтня знайшли...