Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
22 серпня у Вінниці сотні містян зібралися в районі вулиці Замостянська — під час конфлікту між представниками Нацполіції та чоловіком, який перебував у розшуку ТЦК і СП. Про це повідомляє місцеве видання "20 хвилин", передають Патріоти України. Інциде...
Блогерка-мільйонниця Олена Мандзюк заговорила про можливий виїзд з України. У своїх stories в Instagram інфлюенсерка звинуватила нардепа Олексія Гончаренка в "психологічному насильстві" та "безпідставних хворих фантазіях", передають Патріоти України. "...