Вбиває! Вчені розповіли про небезпеку шашлику

Протягом чотирьох років вчені спостерігали за 100 тисячами осіб - у період від 12 до 16 років.

Ілюстрація: smakotainfo.com

Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.

На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.

Завантажив у свою машину бездиханне тіло і кинув на дорозі: На Буковині водій фури збив хлопця і намагався замести сліди

середа, 2 липень 2025, 23:55

У Чернівецькій області водій фури на трасі збив 25-річного велосипедиста. Замість того щоб викликати медиків і поліцію, він вирішив приховати те, що трапилося, помістив тіло у свій автомобіль і відвіз його якомога далі від місця аварії. Докладніше про ...

"Любов і Віру відібрати неможливо!": Ломаченко відреагував на позбавлення громадянства митрополита Онуфрія

середа, 2 липень 2025, 22:45

Скандальний ексчемпіон світу з боксу Василь Ломаченко, відомий своїми проросійськими поглядами, відреагував на припинення українського громадянства Ореста Березовського, котрий більше відомий як діяч УПЦ (МП) Онуфрій, передають Патріоти України. «У Люд...