Постійне вживання приготованого на відкритому вогні м'яса підвищує на 17% ризик розвитку гіпертонії. Такі результати в ході дослідження отримали вчені з Гарвардського університету, повідомляють Патріоти України.
На початку експерименту всі люди, розділені на дві групи, були абсолютно здорові. Люди з першої групи їли м'ясо, приготоване на відкритому вогні частіше 15 разів на місяць. Люди з другої групи їли таке ж м'ясо, але тільки чотири рази на місяць. До кінця дослідження з першої групи від підвищеного тиску страждали більше 37 тисяч чоловік. Як виявилося, у першої групи ризик високого кров'яного тиску був вищим на 17%.
Українські фермери продовжують накручувати ціни на буряки. Вартість овочу вже значно зросла порівняно з минулим тижнем, а порівняно з минулим роком, то ціни вищі вже у 2,5 раза. При цьому торгові мережі вже повідомляють про дефіцит цього коренеплоду. П...
У Єкатеринбурзі (РФ) батько побив суддю з фігурного катання через результат доньки, передають Патріоти України. Адоніс Мироєв вирішив помститися судді та тренеру Михайлу Слободчикову за те, що його дочка не посіла призового місця на змаганнях, де Михай...