Вбивають красу: Продукти, які викликають целюліт

"Які продукти викликають целюліт? Адже зазвичай, дивлячись на свої стегна або живіт, ми шукаємо способи позбавлення від уже наявних непривабливих складок і горбків. Але як не допустити їх появи?" - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Щоб не провокувати появу на своєму тілі жахливої "апельсинової кірки", бажано виключити з раціону продукти, що викликають целюліт. Список насправді набагато більший, але ми зібрали основні спокуси, з якими тобі доведеться розпрощатися, якщо ти насправді бажаєш мати красиву гладку шкіру.

Цукор

Очищений білий рафінований цукор, який входить до складу багатьох страв і, безумовно, приносить радість усім ласунам. Любиш цукерки, тістечка, тортики і булочки? Але при цьому ведеш малорухливий спосіб життя? Будь готова до відповідної "вдячної" реакції свого організму, причому, не тільки у вигляді целюліту на шкірі. Вся їжа, до складу якої входить білий цукор, має високий ГІ (глікемічний індекс), а це призводить до значного підвищення рівня цукру в крові, який перетворюється на зайві жирові відкладення.

Кава і чорний чай

Кофеїн, який у великих кількостях міститься в зазначених напоях, уповільнює виведення рідини з організму і сприяє її накопиченню в тканинах. Це в результаті створює постійне навантаження на нирки. У жінок підвищене споживання напоїв, що містять кофеїн, призводить до появи целюліту на стегнах.

Сіль

Надмірне вживання солі створює проблеми з циркуляцією лімфатичної рідини в організмі. Звідси часто виникають набряки і бляшки холестерину, а також погіршення роботи нирок і серцево-судинної системи. У результаті накопичення в організмі токсинів, які не виводяться з рідиною, розвивається целюліт. Тому важливо строго контролювати добове споживання солі, що має становити не більше 5 грамів на день.

Алкоголь і куріння

Виявляється, під впливом алкоголю в організмі виробляється більше жіночих гормонів естрогенів, які і накопичують жир у тканинах. Крім того, ці згубні продукти руйнують вітаміни і прискорюють процес старіння шкіри, що також провокує появу целюліту. Якщо не хочеш мати непривабливу шкіру, зведи вживання алкоголю до мінімуму, а від куріння краще взагалі відмовитися.

Напівфабрикати і фастфуд

Якщо ти лінуєшся готувати самостійно, а волієш використовувати покупні напівфабрикати - всілякі там ковбаски, сосиски, котлетки, пельмені - знай, що це вірний крок до целюліту. Продукти швидкого приготування просто зашкалюють шкідливими синтетичними добавками, жирами, консервантами, ароматизаторами, барвниками. І вся ця "краса" товстим непереробленим і незасвоєним шаром відкладається під нашою шкірою.

Джерело: lady.tochka.net

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...