Вбивав українців і живе у Києві: Викрито бойовика "ДНР" (фото)

У мережі з'явилася інформація про те, що бойовик ДНР Олександр Ігнатишин на сьогоднішній день живе в Києві. Про це йдеться на сторінці спільноти "Бувало і краще" в Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Пишу коротко: Ігнатишин Олександр Валерійович. Людина живе в Києві, і має пропуск в ОРДЛО. Всі дані по ньому завтра передам до усіх можливих інстанцій, але всім зрозуміло, що питання вирішуватимуть на рівні ВР. Хтось із нас двох тепер залишиться на свободі/живий... ", - йдеться в повідомленні.

До того, ж, згідно з інформацією, терорист "відмінно себе почуває". "Він не просто живе, він офіційно проживає, працює... У нього номер телефону коштує дорожче, ніж цей ноутбук, з якого я зараз пишу. Йому продовжують пропуск в ОРДЛО. Я в а*уї", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією "миротворця", що Олександр Ігнатишин (14.06.1986) - бойовик НВФ. У період з 2014 по січень 2015 року було активним учасником незаконних воєнізованих формувань ДНР, діяв на території м Донецьк, в основному здійснював грабіж і вбивства мирного населення, продавав наркотичні речовини та прекурсори.

У січні 2015 року виїхав на територію РФ, звідки за підробленими документами в'їхав в Україну. Може мати паспорт громадянина РФ на ім'я Ігнатишин А.В., уродженця Челябінська. Використовує псевдонім Умар Еремян. Особливі прикмети: татуювання (див. фотографії).

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...