Вбивча "цукерка": У Тернополі наркотики продавали під виглядом солодощів

Слідчі встановлюють осіб, причетних до організації даного "бізнесу".

Ілюстрація: kaztv.old3У Тернополі викрили групу наркоторговців, які створили власні сайти оголошень і рекламні брошурки під кодовою назвою "Телеграф – солодощі", повідомляють Патріоти України.

У кожного були свої функції – одні поширювали рекламу і писали оголошення, інші робили закладки товару по місту, окремо працювали фасувальники. Вони відкрито рекламували екстазі або амфетамін, і розробили систему "бонусних" знижок. Коли грам екстазі коштував 300 гривень, то ціна на два грами вже знижувалася до 550 гривень. Товар продавали дистанційно: покупець заходив на сайт, замовляв продукт, оплачував і отримував інформацію про те, де забрати сировину.

"Кілька місяців поліцейські здійснювали закупівлі наркотичної сировини і встановлювали причетних до даного бізнесу. Після того, як необхідна інформація була зібрана, силовики, згідно з постановою суду, пішли за встановленими адресами", – повідомляє тернопільська поліція.

22 лютого відбулися обшуки в різних мікрорайонах Тернополя. Поліцейські вилучили амфетамін, екстазі, марихуану, ваги, пакетики для упаковки, рекламні брошури, більше 200 тис. гривень і бойову гранату РПГ-5. Усю сировину направили на експертизу.

Чотирьох жителів Тернополя, у віці від 24 до 27 років, затримали. Решта фігурантів справи опитуються. Слідчі встановлюють і інших осіб, причетних до організації даного "бізнесу".

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...