Вбивчий березень: Майже половину місяця на українців чекають магнітні бурі і коливання

Березень 2019 буде вкрай насиченим місяцем з точки зору частоти та інтенсивності магнітних бур.

Так, за 31 день нам належить пережити 12 магнітних бур і досить інтенсивних коливань метеосфери, передають Патріоти України.
Магнітні бурі у березні:
Магнітні коливання прогнозуються на 2, 8, 12, 13, 18, 20, 26 і 29 березня.
А серйозні магнітні бурі Землю чекають 1, 19, 27 і 28 березня.
Симптоми при магнітних бурях:
  • сонливість або, навпаки, безсоння;
  • раптове погіршення самопочуття,
  • дратівливість,
  • неуважність уваги.
Що робити:
Зокрема, перш за все варто звернути увагу на харчування. У дні магнітних бур потрібно уникати переїдання - воно підвищує навантаження на серцево-судинну систему.

Кандидат медичних наук, лікар Віктор Сидоренко говорить, що під час магнітних бур, в першу чергу, страждають центральна нервова система і серцево-судинна системи людини, зростає кількість інфарктів, інсультів, гіпертонічних криз, збільшується кількість смертей.

За словами психолога Ірини Чуєвої, для того, щоб організм як можна менше реагував на погодні та геомагнітні зміни, необхідно зміцнювати своє здоров'я. "Ведіть здоровий спосіб життя, правильно харчуйтеся, не забувайте про повноцінний відпочинок і прогулянки на свіжому повітрі", - розповіла Чуєва.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...