Вбивство правозахисниці Ноздровської: Поліції натякнули, де шукати злочинця

Даний злочин є викликом для всієї правоохоронної системи держави.

Фото: ukranews.com

Правоохоронці повинні в першу чергу відпрацювати версію про причетність до вбивства юриста Ірини Ноздровської родичів винуватця резонансного ДТП, в якому загинула її сестра. Про це в ефірі ObozTV заявив керівник Міжнародної правозахисної організації Едуард Багіров, повідомляють Патріоти України.

"В першу чергу слідчі органи повинні відпрацьовувати версію з її численними заявами, що її хочуть вбити. Але чомусь наші поліцейські не взяли за горлянку цього татуся, їхніх родичів, не постукали об стінку пару разів", - зазначив він.

За словами правозахисника, даний злочин є викликом для всієї правоохоронної системи держави.

"Ця справа повинна бути під контролем і на совісті міністра МВС, генпрокурора, можливо, СБУ. Це виклик. Люди, які це організували, вони прекрасно розуміли, що буде резонанс від цього злочинного діяння, і в той же час розраховували і розраховують, що це підле вбивство залишиться нерозкритим, і сьогоднішні правоохоронці не зможуть вийти на слід вбивці", - вважає Багіров.

Також він додав, що по "гарячими слідами" ймовірність розкриття подібних злочинів збільшується в 5-6 разів.

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...