Вбивство у Дніпрі: Підозрюваний у злочині вже може спілкуватися з поліцією

Стан чоловіка, який, ймовірно, розстріляв патрульних, після операції стабільний.

На місці події. Фото: ЖЖ

Підозрюваний у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов прооперований і перебуває у стабільному стані, з ним уже можуть спілкуватися правоохоронці. Про це повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, передають Патріоти України.

Лікар розповів, що вранці 26 вересня екс-торнадівцю витягли інтубаційну трубку з просвіту гортані і трахеї. Його стан стабільний. "Вчора йому провели резекцію тонкого кишківника, який був пробитий у чотирьох місцях. Також куля зачепила печінку. Вона пройшла повз нирки і зупинилася біля 12-го ребра, звідки її і витягли. Інтубаційну трубку з просвіту гортані і трахеї сьогодні (26 вересня – ред.) вже витягли. Стан пацієнта стабільний", – сказав Риженко.

Він додав, що у понедылок з Пугачовим зможуть поспілкуватися правоохоронні органи, а через тиждень його можуть виписати. Як повідомлялося, поліція у лікарні імені Мечникова затримала підозрюваного у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі. У неділю вранці водій автомобіля застрелив патрульного і поранив його напарницю. Згодом жінка померла в лікарні під час операції.

Радник керівника МВС народний депутат Антон Геращенко повідомив, що у вчиненні цього злочину підозрюється колишній боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов, який перебуває в розшуку за підозрою у вчиненні тяжких злочинів. Крім того, в нападі на поліцейських підозрюється ще одна людина, ім'я якої поліція не називає. Затриманий відкидає свою провину і стверджує, що його прізвище не Пугачов.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...