Вбивцю затримано! У мережі повідомили про різкий поворот у справі Ноздровської

Підозрюваний зізнався у вбивстві вчора ввечері під тиском доказів, зібраних оперативною слідчою групою.

Ірина Ноздровська. Фото: ukranews.com

Відомий журналіст Айдер Муждабаев заявив про те, що вбивцю юристки і правозахисниці Ірини Ноздровської було затримано. Про це написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Як мені повідомили люди, обізнані про хід слідства, вбивцю викрито. Ним виявився близький родич злочинця, який збив на автомобілі її сестру і потім завдяки наполегливості Ірини засуджений до кримінального покарання. Як мені розповіли, підозрюваний зізнався у вбивстві вчора ввечері під тиском доказів, зібраних оперативною слідчою групою Нацполіціі протягом останніх днів", - написав Муждабаев.

Журналіст зазначив, що не впевнений на 100% в цій інформації.

"Не можу стверджувати, що ця інформація повністю вірна, оскільки перевірити її з декількох джерел у мене немає можливості", - продовжив він, зазначивши, що інших деталей не знає.

Пізніше інформацію про затримання підтвердив наближений до Арсена Авакова нардеп Антон Геращенко, він же повідомив про мотив злочину.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....