Вчені назвали дату, коли вода повністю накриє Венецію

Рівень Середземного моря ймовірно підніметься на 140 см і через 80 років поглине місто.

Венеція. Фото: KievAero.

Через 80 років Венеція може повністю піти під воду. Такий висновок зробила міжнародна група дослідників італійського Інституту геофізики і вулканології, університетів Рима, Катанії, Хайфи в Ізраїлі, Парижа та інших закладів, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За попередніми даними, 2100 року Венеція може повністю піти під воду. Як відомо, місто розташоване на узбережжі Адріатичного моря. Через збільшення рівня Середземного моря Венецію може повністю затопити.

На думку вчених, в Італії є цілих 33 райони, які можуть зникнути під водою до 2100 року.

Варто відзначити, що в минулому тисячолітті рівень Середземного моря піднявся на 30 см. Вчені прогнозують, що за наступні сто років рівень моря ймовірно підніметься на 140 см. Такі зміни пов'язані зі збільшенням обсягу вуглекислого газу в атмосфері.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...