Вдови та матері загиблих у Іловайську воїнів запрошують всіх прийняти участь у столичній акції на честь наших Героїв

Кожен небайдужий може прийти на Софійську площу 28 серпня об 11:00 та підтримати жінок і дітей, які втратили чоловіків, батьків, синів

Об'єднання дружин і матерів учасників АТО. Фото: "Фейсбук"

Сьогодні, 28 серпня, об 11:00 на Софійській площі у Києві відбудеться захід, присвячений загиблим та тим, хто пропав без вісти у Іловайській трагедії. Об'єднання дружин і матерів бійців АТО потребує моральної підтримки кожного з нас. Про це інформують Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Ми, жінки, постраждалі від військової агресії на Сході України, жінки які об'єдналися заради розвитку громадського суспільства в Україні запрошуємо Вас підтримати та прийняти участь у акції присвяченій пам'яті загиблих та зниклих безвісті під час Іловайської трагедії бійцям.

Захід відбудеться 28 серпня об 11 годині, на Софійській площі м. Києва.

Два роки з моменту найбільшої військової трагедії в історії сучасної України. Два роки без наших друзів і рідних, які залишилися на полях і пропали без вісті. Захід стане проявом належної пошани загиблим та зниклим безвісті Героям України та буде нагадувати мешканцям та гостям столиці про подвиг, вчинений українськими військовими в ході неоголошеної війни.

На заході будуть присутні сім’ї бійців які загинули або пропали безвісті під час Іловайської трагедії. Про них забула держава, про них не пишуть в новинах, їх наче й не було. Навіть п’ять хвилин вашого часу – це безцінно. Нехай матері, дружини та діти загиблих побачать, що ми пам’ятаємо!

Приєднуйтесь до нашої акції. Приходьте 28 серпня на Софійську площу, давайте разом висловимо свою підтримку жінкам, які втратили сина, чоловіка, батька, брата у цій страшній трагедії", - йдеться у дописі на сторінці Об'єднання.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...