"Величезна кількість продуктів, які створило людство, нам взагалі не потрібні": Дієтолог про те, як ми себе вбиваємо

Надмірне споживання продуктів та напоїв серйозно шкодить здоров'ю.

Ілюстрація: fanoboi.com

"Скільки людині для життя потрібно м'яса, хліба, олії, цукру, хутра, нафти, грошей? Ми їмо надмірно, а потім придумуємо тисячі дієт, щоб схуднути", - пише у своєму блозі лікар-дієтолог Оксана Скиталінська, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Ми їмо часто, бо маркетологи знають нашу любов до їжі та придумали нам перекуси. Ми п'ємо все солодке, алкогольне, неприродне, а потім ніякі ліки не допомагають. Ми п'ємо все солодке, алкогольне, неприродне, а потім ніякі ліки не допомагають.

Ми віримо у суперфуди і не віримо в цілющу силу рідного буряка та броколі. Ми придумали кулінарію і мільйони складних хитромудрих рецептів, з калорійністю, яка в десятки разів перевищує норму. Ми не рухаємося.

Купа наших хвороб і непрожиті роки - від надмірності. Пам'ятайте, чим простіша, зрозуміліша та ідентифікованіша їжа, тим вона краща. Тоді менше шансів на переїдання.

Величезна кількість продуктів, напоїв, які створило людство, нам взагалі не потрібні. Вони займають більшу частину супермаркетних полиць, запаковані у пластик і бісфенол, і для цього виснажуються ресурси землі, нищиться живе, використовується людська праця.

Величезна кількість продуктів, напоїв, які створило людство, нам взагалі не потрібні Не знаєте як прожити без шоколаду? Добре, а як на рахунок 1-2 квадратиків в тиждень? Чи не п'яти фруктів щодня, а одного, і більше овочів? Одну каву в день замість трьох?

Чому б не перейти повністю на воду в якості напою? Хтось скаже "кому потрібне таке життя без задоволення?". Але мені здається, що людство завернуло кудись не туди і йде хибним шляхом. Перший крок завжди робиться власними ногами. Як ви вважаєте?".

Двічі не брали на службу, а втретє - він втік від ТЦК: На Вінниччині чоловік відмовився від мобілізації

четвер, 18 квітень 2024, 17:44

У Вінницькій області до іспитового терміну засудили чоловіка, якого військові частини двічі не захотіли брати на службу, а коли йому принесли 3 повістку - він втік від ТЦК. Про це йдеться у вироку Бершадського райсуду Вінницької області. передають Пат...

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...