Великий бокс: Об'єднавчий бій за чемпіонські пояси WBA та WBO. Ломаченко переміг Педрасу (відео)

У ніч з 8 на 9 грудня один з найкращих боксерів світу українець Василь Ломаченко у 12-раундовому поєдинку переміг за очками пуерторіканця Хосе Педрасу.

''Хочу ще'': Ломаченко прокоментував перемогу над ПедрасоюНа кону стояли пояси WBA в легкій вазі, яким володіє Ломаченко, а також пояс WBO, який належав Педрасі. Обидва боксери вперше захищають свої титули, зазначають Патріоти України. Всі 12 раундів пройшли за явної переваги українця, котрий набрав вдвічі більше очок за супротивника. Пуерториканечь весь час захищався. До того ж двічі побував у нокдауні.

Для українського чемпіона цей поєдинок став тринадцятим на професійному рингу. Ломаченко здобув 11 перемог (9 - достроково) при одній поразці. Що стосується Педраси, то він війшов на ринг в двадцять сьомий раз. На рахунку пуерторіканця 26 перемог (12 - нокаутом) і одна поразка.

Ломаченко залишився задоволений своїми діями. Незважаючи на те, що довелось пройти всю дистанцію у 12 раундів. Наш співвітчизник відзначив характер суперника, якому вдалося вистояти після двох важких нокдаунів, а також заявив про бажання взяти ще два титули чемпіона світу.

"Він справжній воїн. Він виконав дуже хорошу роботу. Моя повага йому та його команді. Я задоволений своєю роботою, тому що я ще на крок наблизився до своєї мрії. Дякую своїм вболівальникам за підтримку. Я хочу ще два пояси. У майбутньому році, можливо, вдасться провести бій з Майки Гарсією", – сказав Василь в рингу.

У свою чергу Хосе Педраса заявив, що, не дивлячись на програш, задоволений своїм виступом і пишається собою. "Я пройшов 12 раундів з найкращим бійцем у світі. Я точно знав проти кого вийшов на ринг", - написав пуерториканець на своїй сторінці у Facebook


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...