Великий бокс: Українець Дерев'янченко роздільним рішенням суддів програв американцю Джейкобсу чемпіонський бій (відео)

Бій за титул чемпіона світу за версією IBF у середній вазі відбувся у Нью-Йорку на Madison Square Garden. Для Дерев'янченка це перша поразка у кар'єрі.

Дерев'янченко дуже повільно почав поєдинок, програвши першу половину бою. У першому раунді Джейкобс відправив українця у нокдаун, інформують Патріоти України.

Саме нокдаун і вирішив долю вакантного чемпіонського поясу - наш боксер у другій половині бою почав боксувати більш активно, сподіваючись відправити суперника у нокаут. Але не вийшло - американець добре захищався і за кожної нагоди небезпечно контратакував.

По завершенні бою, зважаючи на нокдаун, стало зрозуміло, що шансів на перемогу у Сергія немає. Так і сталося - 113:114, 115:112, 115:112 на користь Джейкобса.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...