Великий бокс: "Він був невловимий і добре діяв у захисті", - українець Олександр Гвоздик прокоментував свою перемогу над французом Мехді Амаром (відео)

Перемога над Амаром надає Гвоздику можливість провести бій за повноцінний чемпіонський титул за версією WBC проти переможця бою між Адонісом Стівенсоном і Баду Джеком.

У Нью-Йорку, США, відбувся бій між непереможним українським боксером Олександром Гвоздиком і французьким боксером Мехді Амаром (34-6-2, 16 КО).

Гвоздик здобув перемогу і завоював пояс тимчасового чемпіона світу за версією WBC.

Український боксер виграв бій у 35-річного француза одноголосним рішенням суддів: 117:111, 116:112, 118:110.

Для українського боксера ця перемога стала п'ятнадцятою в п'ятнадцяти поєдинках на професійному рингу. Дванадцять боїв Гвоздик завершив достроково.

"Він був невловимий і добре діяв у захисті. Він тікав і зробив все для того, щоб було складно зловити його", - сказав український боксер про свого супротивника.

"Це прекрасне почуття - виграти титул. З нетерпінням чекаю можливості поборотися за пояс регулярного чемпіона. У наступному бою я сподіваюся зустрітися з переможцем бою між Адонісом Стівенсоном і Баду Джеком", - також зазначив Гвоздик.

Кращі моменти бою:

Повне відео бою. Насолоджуйтесь, друзі:

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...