Верх нахабства і цинізму: У Києві ромки обікрали дівчину біля Інституту раку (відео)

У мережі викликало широкий резонанс відео, на якому жінка наздоганяє двох ромок, які вкрали у дівчини біля Національного інституту раку гроші, повідомляють Патріоти України.

У відповідь злочинниці поливали її нецензурною лексикою і оголювали свої сідниці, а також статеві органи. Ролик опублікувала киянка Анна Тропотяга на своїй сторінці у Facebook. Зазначимо, що менш ніж за добу він зібрав 15 тис. переглядів, 514 репостів і безліч обурених коментарів користувачів.

"Шукаємо дівчину, в якої ці особи забрали гроші, близько 15:00 біля Національного інституту раку 5 липня, і яка не дочекалася приїзду поліції", - написала автор відео у пості. У ньому видно, як жінка біжить за ромками, намагаючись зняти їх на камеру і вимагаючи у злодійок повернути гроші.

Однак вони відповіли їй, що дівчина сама віддала їм гроші, тому "нехай їй допоможе Бог". Крім того, йдучи по людній вулиці і ведучи з собою дитину, вони не соромилися оголяти інтимні частини тіла і лаятися, намагаючись образити таким чином Тропотягу.

Підписники жінки висловили обурення побаченим у коментарях. "Я колись у юності теж віддала гроші, як під гіпнозом. Відтоді я їх ненавиджу і кидаюся на них так, коли до мене підходять, що вони тікають від мене, як від скаженого собаки", "Вони жахливі, і управи на них немає!", "Цигани захищені законом як національна меншина, це типу в Червону книгу занесені, а Україна для них як заповідник. Їх чіпати не можна, нехай роблять все, що завгодно. Хоча по всій Європі з ними навели порядок",

"І цю бидломасу захищає влада, поліція, займається Європа їхньою меншиною. Так може до Європи їх погнати?!!","Відібрати гроші у дівчинки, та ще де? Біля інституту раку! А раптом людина зверталася до цього інституту?","Недаремно всюди циган ненавидять усі","Усіх їх треба гнати в шию з України","Сама віддала? І після цього ще є якісь питання, чому весь табір гнатимуть у шию?" - пишуть люди.

Разом з тим автор поста відповіла їм, що на відео присутні конкретні особи, які вчинили правопорушення, свідком якого вона стала. Тому жінка попросила коментаторів не використовувати її публікацію для розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Увага, відео 18+! Присутня ненормативна лексика і непристойні сцени!

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...