Весь ліфт був залитий кров’ю: У Києві по-звірячому вбили жінку (фото 16+)

На проспекті Академіка Глушкова в Києві по-звірячому вбили 66-річну жінку. Тіло загиблої знайшли увечері 3 липня у вантажному ліфті на 8-му поверсі. Виклик на лінію 102 надійшов 3 липня близько 17:20. Тіло жінки без ознак життя виявили жителі під’їзду, повідомляють Патріоти України.

"Весь ліфт був залитий кров’ю. Загиблою виявилася мешканка цього під’їзду, 1952 року народження. За попередньою інформацією, загиблій нанесли численні ножові поранення і удари молотком. Криваві сліди тяглися від під’їзду за ріг будинку. У сміттєпроводі був знайдений закривавлений кухонний ніж. Також поліцейські виявили рукоятку молотка", – йдеться у повідомленні.

Особа підозрюваного встановлена, ним виявився житель цього ж під’їзду 1977 року народження, його розшукують правоохоронці. Прикмети підозрюваного: на вигляд 40-45 років, зріст – 160-165 сантиметрів, коротке волосся із залисинами. Чоловік має психічні відхилення. Причини вбивства жінки невідомі. Однак версія пограбування виключається.

Джерело: Інформатор

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...