Весна не за горами? Синоптики розповіли, коли в Україну прийде потепління

До України прийде потужний антициклон, який витіснить холодні повітряні маси з території країни.
Ілюстрація: ЖЖ

Вже найближчими днями, починаючи з 23 березня, до України прийде весняне потепління - снігопади припиняться, а температура повітря полізе догори, повідомляють Патріоти України.

За словами синоптика Наталки Діденко, через центр Європи до України прийде потужний антициклон, який витіснить холодні повітряні маси з території країни.

"Вже з 26-го березня погода вийде на нормальну дорогу. Тобто, з найближчого понеділка скрізь почнеться потепління", - наголосила Діденко. Окрім того, вона додала, що 29-30 березня у Києві очікуватимуться приємні до +10 градусів тепла.

У прогнозі Українського гідрометцентру на 23-24 березня помітно, що температура нарешті перейде в "плюси" – від +1 до +4 градусів тепла.

23 березня трішки сніжитиме на сході України. В Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській та Кіровоградській областях падатиме сніг. Мокрий сніг з дощем очікується на Херсонщині, Запоріжжі та Донеччині.

24 березня опади у вигляді снігу очікуються лише на Луганщині. В Донецьку та Запоріжжі – дощ з мокрим снігом.

У наступні дні температура повітря зростатиме. Зокрема, 25 березня, стовпчики термометрів піднімуться до +6...+10 градусів тепла у західних областях, до +4...+7 – на Півдні. Дещо прохолодніше буде у північних областях та на Сході - від -1 до +3 градусів тепла. Зате, жодних опадів – по всій території України буде сонячно з проясненням.

26 березня західні і північні регіони охоплять дощі, сонячно з проясненням буде на півдні та сході України. Температура повітря на Заході і Сході дійде до +7...+10 градусів тепла. У північних областях буде найхолодніше - до +2...+5 градусів тепла. На Півдні стовпчики термометра дійдуть до +9...+14 градусів тепла.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...