В'язень Кремля: У камеру до Євгена Панова підселили сусіда, хворого на туберкульоз

Доказів як і раніше проти українського в'язня немає, тому ФСБ шукає нових "підозрюваних" у справі, щоб хоч хтось підтвердив фантазії слідства.

Євген Панов. Фото:24tv.ua

Тиждень тому брат незаконно затриманого в Криму "диверсанта" Євгена Панова Ігор Котельянц повідомляв, що перевезеному з Москви до Сімферополя в'язневі, у якого після тортур перестала діяти одна нога, стало легше. Про це пишуть ФАКТЫ, передають Патріоти України.

Однак Котельянц нарікав, що в окупований Крим неможливо передати медикаменти. "Женя вже може ходити, але діагностувати і лікувати його не дають. Доказів як і раніше немає, тому ФСБ шукає нових "підозрюваних" у справі, щоб хоч хтось підтвердив фантазії слідства", - повідомляв він у соціальних мережах.

А напередодні стало відомо, що в камеру до в'язня Кремля помістили небезпечно хворого сусіда. "Скоти підселили до Жені людину, хвору на туберкульоз. Подаємо запити і скарги", - повідомив Ігор Котельянц.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно