''Вічна пам'ять!'': У мережі розповіли про двох бійців ООС, які загинули на Донбасі (фото)

У мережі опублікували дані про двох українських бійців, які загинули в зоні проведення ООС на Донбасі. Захисники України загинули за трагічних обставин, написав у Facebook Сергій Сердюк, повідомляють Патріоти України.

Так, 20 січня на Донбасі загинув старший солдат Віталій Горіенко, 1990 р.н., уродженець Херсонської області. "Проходив військову службу за контрактом в Сухопутних військах. Причини смерті не уточнені. Віталія поховають в селі Олександрівка, Каланчацького району", – сказано в повідомленні.

Також Сердюк повідомив про загибель ще одного українського воїна. "17 січня під час виконання завдання на Луганському напрямку в результаті підриву на вибухівці загинув 49-річний боєць з Мелітополя Олег Будник, військовослужбовець інженерно-технічних військ. (Відомо, що група українських військових наїхав на вибухівку.) Похований в Новобогданівці. Вічна пам'ять героям! " – розповів він.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...