Від Сінгари не втечеш: Крадія-невдаху після серії пограбувань спіймав поліцейський собака (фото)

Затриманий чоловік був раніше судимий за крадіжки. Тепер йому "світить" те саме знову.

Сінгара вміє ловити злодіїв. Фото: прес-служба нацполіції.

У Вінниці 34-річному чоловіку не вдалося втекти після чергової крадіжки. На його слід вийшов службовий собака поліцейських — східно-європейська вівчарка Сінгара, передають Патріоти України.

"Саме завдяки їй крадія затримали. Вона взяла слід злочинця і буквально за 50 метрів біля сусіднього будинку його знайшла. Він тихо стояв. Собака почав на нього гавкати. Це сигнал, що песик знайшов те, що шукав. Чоловік став тікати, але його наздогнали", - говорить Вадим Кобзар з прес-центру Нацполіції у Вінницькій області.

Поліцейські приїхали на нічний виклик вінничанина. Сказав, що хтось розбив вікно його машини і викрав навігатор та водійські документи. За словами т.в.о. начальника Київського відділення поліції Олега Сокольвака, на місце події оперативно прибули працівник кримінальної поліції та кінолог із службовим собакою.

Поряд виявили ще чотири пошкоджених аналогічним чином автомобілі. Затриманий чоловік був раніше судимий за крадіжки. Правоохоронці перевіряють його на причетність до вчинення інших аналогічних правопорушень. Викрадені з автомобілів речі поліцейські вилучили та повернуть власникам.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...