"Від Валі з Донецька. Слава Україні!": Мешканка окупованого міста зв'язала бійцям АТО теплі шкарпетки (фотофакт)

Українські військові були зворушені таким душевним подарунком.

Фото:donpress.com Мешканка окупованого Донецька Валентина передала українським військовим, які перебувають на передових позиціях в зоні АТО, зв'язані теплі шкарпетки. Про це пише DonPress, передають Патріоти України.

Відомо, що новорічні подарунки бійцям передала громадська організація Волонтерський рух "Батальйон Сітка". Подарунки бійцям вручили офіцери об'єднаних центрів цивільно-військового співробітництва "Сєвєродонецьк" і "Луганськ".

Військових зворушив подарунок від мешканки окупованого Донецька, яка зв'язала воїнам кілька пар теплих шкарпеток. До кожної пари додавалася записка - "Від Валі з Донецька. Слава Україні!".

Також, українські військові отримали плакати, малюнки та листівки від дітей, а ще художню літературу.

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...