Відчула безкарність: Патрульні втретє за рік зупинили на підпитку одну й ту ж суддю (фото)

Відносно чиновниці складено адміністративні протоколи за статтями 130 та 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення - керування транспортними засобами у стані сп`яніння та без відповідних документів.

Фото: ЗМІ

Патрульна поліція зупинила на Київщині суддю, яка керувала автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Це вже її третій подібний випадок за рік. Про це заявляє прес-служба Національної поліції, повідомляють Патріоти України.

"Поліція вже втретє за рік складає адміністративний протокол на чиновника. Жінку відсторонено від керування, а автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання", - розповідають правоохоронці.

За їхніми даними, у вівторок вранці на вулиці Привокзальній у Білій Церкві поліцейські зупинили автомобіль із явними механічними пошкодженнями, характерними для ДТП. Як з'ясувалося, за кермом перебувала суддя Білоцерківського міськрайонного суду Київської області і була вона із "явними ознаками алкогольного сп’яніння".

Також виявилося, що термін тимчасового дозволу на право керування автомобілем закінчився.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...